20 maj 2007

I haven - im Garten

Meine Männern waren heute im Garten fleissig und ich habe mich drüber gefreut. Schon lange hatten wir vor an drei Stellen die Steine neu zu legen und heute war es dann so weit.


Als versuch wird das Beet am Einfahrt entlang mit Hilfe von Rindermulch (danke Angelika, ich kannte das Wort nicht auf deutsch) aufgefrischt. Ich hatte nur 3 grösse Beuteln gekauft, werde aber diese Woche noch mehr besorgen, weil dass Ergebniss uns gut gefällt.
Am Vormittag habe ich ein wenig gestrickt während ich Malthe beim Fussballspielen zugesehen habe.


I dag har mine mænd været flittige i haven. Vi har længe talt op at skulle rette op et par steder på flisengangen, som er rundt om det meste af huset. I dag var det så vidt og resultatet ser flot ud!
Som forsøg gik Lars og Malthe også i gange med at lægge plantedug i bedet langs indkørslen og ovenpå kom der pyntebark. Der mangler stadigvæk et godt stykke; jeg havde ikke købt mere end 3 sække - vi skulle lige være helt sikre på, at det var det, vi ville. Det vil vi, så i løbet af ugen, skal jeg ha' fat i noget mere.
Strikketøjet blev rørt i formiddags, da Malthe skulle til fodboldkamp. Jeg sad godt placeret i solen og strikkede mig igennem kampen. Det blev til en hæl og et pænt stykke af foden.

2 kommentarer:

Angelika sagde ...

Jeg kan se at I forbereder alt til min snarlige ankomst ;-)))
Mere om det paa privaten.
Det hedder forresten Rindenmulch paa tysk.
Knus
Angelika

wollsocke sagde ...

hallo,
also ich habe bei dem teig eher einen rührteig gemacht und nicht wie angegeben einen mürbeteig...
liebe grüße
annette