21 maj 2009

Sockyarn-0-meter

Hvad er det for noget Angelika har gang i? Jeg havde rimeligt styr på mængderne af hele nøgler sokkegarn. Men så fik jeg den vilde ide også at få styr på mængderne af sokkegarn-rester.....det var/er skræmmende ;-).....1508 gram inklusiv diverse banderoler, lutter rester. Der er godt nok til en hel del par sokker...gisp og derudover kommer så de hele nøgler. Og her har jeg, så jeg vil kunne deltage i op til flere runder hos Angelika.
Fra årsskiftet har jeg ført regnskab med mit sokkegarnforbrug....mit mål for 2009 må være at få brugt 1500 g. Jeg tror ikke, at det være realistisk at sætte det højre. (der skal også være tid til mine lapper) Der må kun indkøbes enkelte nøgler af ensfarvet garn til suplement til mine mange rester.
Der blev ryddet op i trækassen med garn i forbindelse med optællingen og vejningen af resterne, som blev sorteret i farver og nu er lagt, så det er nemt at overskue og jeg er i gang med et par sokker i rester til Sokke Kal'ens Maj sokker. Jeg har planer om et tørklæde i de mørke mande-farve-rester i kombination med 1½ nøgle sort og overvejer at bruge de øvrige rester til et slumretæppe....med mindre jeg finder andre gode ideer. Har du en ide?

Was ist bei Angelika los? Sockenwolle abbauen...mir hat es zum Teil erwischt. Ich wusste schon lange was ich an ganze Knäule habe, aber nicht was ich an Resten hatte. Das weiss ich jetzt und habe mich fast drüber erschrocken ...1508 g. Was ich sonst an Socken Wolle habe, wage ich nicht zu verraten ;-)...kann aber so viel sagen, dass ich mehreren Runder bei Angelika problemlos mitmachen kann.
Seit dem Jahresanfang habe ich So-Wo-Statistik gemacht und mein Ziel für 2009 ist ein Verbrauch von 1500 g. Höhen zu sagen ist nicht realistisch, ich möchte ja auch patchen.
Als die Reste gewogen wurden, habe ich gleichzeitig in Farben sortiert und es sieht übersichtlich aus.
Für den Socken Kal für Maj Monat habe ich Reste ausgesucht und bin schon am abbauen ;-). Ich möchte von den dunklen männlichen Reste einen Schal stricken und bin am überlegen, ob ich aus alle Resten ganz einfach eine Decke stricken soll. Hast du vielleicht Ideen?

1 kommentar:

Angelika sagde ...

God morgen :-) Det er godt nok en imponerende maengde af rester du har liggende ! Jeg er ikke god til at bruge rester, saa de gaar til veninder og min soester der strikker til neonatal-afdelinger og et boernehjem i Rumaenien. Jeg synes at de taepper man ser rundt omkring er flotte, men da jeg selv har strikket to, ved jeg at de er tunge som et ondt ar - og hvad skal vi sy, naar vi begynder at strikke slumretaepper ;-)