11 november 2009

En ny bog - ein neues Buchlein

Onsdag i sidste uge vandrede en kvinde heltemodigt på posthuset i strid regn med denne bog blandt andet til mig. En bog som jeg har hygget mig med at læse. Ja, jeg læser sørme mine kagebøger og madbøger, som var det en bedre slægtsroman ;-). Man kan da ikke andet efter min mening.


I går måtte jeg så prøve en af opskrifternen fra bogen. Det blev "Koffeinknald" og den smager bare sååå lækker! Nu tilhører jeg den slags kvinder, som absolut IKKE kan finde ud af at følge en opskrift UDEN at skulle ændre lidt selv. Ja undskyld, Sif, sådan er jeg bare. Sprutten, som indgik i kagen, havde jeg ikke hjemme, men jeg havde noget andet, som jeg var sikker på ville passe fint. Det gjorde den. En rigtig guf guf kage.
Yngstesønnen og gemalen er begge VILDE med blødt pisket flødeskum til kager. Så fløden jeg havde indkøbt til at lave en hældeganache af til kagen, blev brugt til flødeskum. Men næste gang bestemmer jeg altså!
Letzte Woche kam ein neues kleines, aber ganz tolles Backbuch ins Haus. Das Buch habe ich hier gekauft. Ich habe das Buch gelesen, von A bis Z. Anders geht das doch gar nicht :-).
Gestern war es dann so weit. Ich habe das erste Rezept nachgebacken und der Kuchen schmeckt total lecker. Ein wenig habe ich das Rezept geändert - ich kann nur ganz schlecht ein Rezept genau folgen! - und der Kuchen ist sooo lecker geworden.

10 kommentarer:

mausimom's sagde ...

Das kann ich mir vorstellen, der sieht auch seeehr lecker aus!!!

Karin Grøn sagde ...

Den bog ser spændende ud og kagen både ser ud og lyder forrygende.

Mira sagde ...

Fint at du ville vere med i give away-en min.Forandrer også litt på oppskrifter.
Klem fra Mira.

Helene Juul sagde ...

Kan man komme i pleje hos dig kære Anne-Mette? Jeg TRÆNGER sådan til lidt pussen og nussen omkring ... og helt sikkert til et stykke lækker kage. Min mund løber i vand bare ved billedet ;-)
knus Helene

Anne-Mette sagde ...

Jamen, kære Helene...du ved, hvor sengen står. Bare kom!!
Knus

marianne sagde ...

Mums, hvor ser den lækker ud.
Iøvrigt holder jeg næste strik-in søndag 6-12-09 kl. 14. Håber at du kan komme.

Anja - Kagegalleriet sagde ...

Hej Anne-Mette.

Ja, er det ikke bare en skøn bog med en masse dejlige opskrifter - og forfatteren er heller ikke helt tosset kan jeg godt afsløre. Jeg har haft fornøjelsen af hende en enkelt gang live.

Vi ses på søndag.

Angelika sagde ...

Hov-hov, lov nu ikke min seng bort ;-))
Jeg laeser altid koge- og bageboeger fra foerste til sidste side, og den der ser meget lovende ud. Jeg maa ind og tjekke hjemmesiden .
Knus
Angelika

ingrid sagde ...

Hallo Anne-Mette,
der Kuchen sind soooo..... gut aus,
dass ich jetzt richtig Hunger bekomme.
Liebe Grüße
Ingrid

Sif sagde ...

Ih hvor er jeg glad for at du kan lide den og ikke endte med at brænde den og sprede asken i den nærmeste Aldi.

Det ville have været surt. Sår'n. Lidt.