20 september 2015

Snurretop

003007

Min Snurretop er færdig. I dag holdt gemalen og jeg en fotograferings seance og af disse fotos har jeg plukket en stribe.

011017

Toppen er lige til at flytte ind i, kan jeg mærke og kors hvor jeg nyder igen at have strikket noget til mig selv, som jeg føler mig tilpas i. Det er længe siden sidst.

019023

Garn og mønster blev købt i ferien hos Flittiglise i Vejers Strand, en super dejlig butik, som jeg godt kan anbefalde, hvis du skulle komme på de kanter. Mønstret er et Geilsk og garnet er uld/bomuld ligeledes fra Geilsk. Jeg har brugt knapt 200 g garn og har strikket blusen ca. 8-9 cm længere end opskriften lød på.

042

Heute hat meinen Mann Fotos geknippst – viele Fotos, damit ich meine neue Sommerbluse zeigen kann. Ich spüre schon, dass es eine Lieblingsbluse werden kann.

Aus Wolle/Baumwolle gestrickt und Muster ist von Geilsk. Wolle und Anleitung habe ich bei Flittiglise gekauft.

043038

Today my husband did lots of photos and I have picked out some to show you my new summer blouse. I really think I am going to love it.

I bougth the yarn in a nice shop Flittiglise at Vejers Strand during our holidays. The pattern was made by Geilsk.

15 september 2015

Åh, den tid …..

Hvor er hele august måned blevet af? Og vi er allerede godt inde i september …. jeg har skrevet det før. Det er bestemt ikke min mening at droppe bloggen her. Nu kommer der nok lidt i hop og spring og måske ikke i kronologisk orden.

007

I august måned fyldte min niece 18 år og jeg fik lov til at stå for den søde afdeling. Der blev eksperimenteret og leget lidt. Den firkantede kage bestod af en fed chokoladebund. Tung og fyldig i smagen. Ovenpå lå en lækker blåbær mousse. Legen her bestod i at få lavet kanten af chokolade. De to runde kager bestod af hvide bunde, cheesecake fylding og en hindbær mousse.

041

Sidste weekend i august havde vi besøg af gode venner fra Østrig. Lørdag blev blandt andet tilbragt ved Højerup Klit. Et smukt sted, med en stejl lang trappe ned til stranden. Stedet oser af naturens kræfter med den ganle kirke, hvor koret er faldet i vandet. Vi nød alle turen langs stranden. Kaffe og kringle ved traktørstedet var lige, hvad vi havde brug for bagefter.

066

Søndag middag – efter vi havde taget afsked med vores østrigske venner – gik turen til Roskilde til patchworktræf. Hos Helene Juul Design fandt jeg Kirsten fra Australien, som jeg skulle mødes med. Helene og jeg har i en del år kendt Kirsten via 2 quiltegrupper på nettet. Men det var første gang vi mødtes. Fotoet fra venstre : Helene, mig sagde hunde og Kirsten. Dejligt at møde alle “jyde-tøserne” Smiley, der blinker hos Helene.

068

Kirsten og jeg fulgtes rundt på træffet og fik begge soldet lidt. Udover disse skatte bestilte jeg også et taskemønster, som netop lige er ankommet.