16 marts 2016

En tung start på 2016 ....


20.09.2004 - 08.02.2016
11 år på nær 10 dage har han glædet os.
Nu er det datid og Jassu lever kun i vores tanker.
Vi vidste godt, da vi trådte ind i 2016, at Jassus dage hos os var ved at være talte. At han var syg. Alligevel var det en tung og svær besked at få fra dyrlægen i starten af januar...at det var ved at være på høje tid, hvis Jassu ikke skulle blive meget dårlig. Mandag d.8.2.2016 tog vi afsked herhjemme med Jassu. Der er blevet grædt mange tårer og de sidste er ikke grædt endnu. Bare det at skulle skrive om ham her, får tårerne frem hos mig.

Der er blevet syet og strikket i disse sidste måneder. Måske som terapi, måske bare for at få tankerne andre steder hen.


En lille kosmetikpung blev syet, inden en weekend i januar i det jyske sammen med en flok dejlige patchworkpiger. Den blev brugt til en raflegave.



Maria havde givet os hjemmearbejde - vi havde fået en udførlig liste over, hvad der skulle medbringes til lørdagens fællessyning. Kors hvor var det hyggeligt og sjovt, at vi alle arbejde med det samme. Og så de mange fine tasker/punge, som der kom ud af det.

LeyLines sjalet er blevet færdigt. Lækkert lunt og blødt er det blevet. Jeg har strikket sjalet lidt større end opskriften og måtte også ha' fat i ekstra garn fra garnbutikken Wollsucht i Flensburg. Jeg havde fået garn fra min veninde Angelika i sommeren 2015 og tænk ...det lykkedes Uta fra Wollsucht at finde præcis samme indfarvning. Wauh 
Garnet er skøn merinould i en dyb flot lilla, som har været rigtig svær at fange på fotos.
Opskriften er købt fra Ravelry.


 
 
Det måtte prøves igen . Teknikken vi syede i Veng. Denne gang i en mindre model, som blev givet til en fødselsdag. Jeg er ret vild med de små tasker/punge og er sikker på, det nok skal blive til en hel masse flere.


 
Ja da, julen varer lige til påske. I denne uge blev det lille
juleophæng færdigmonteret. Det har været hyggeligt
at brodere og dejligt, det blev færdigt og nu ligger i
skuffen og venter på næste jul.
Men allerførst skal forår og sommer nydes.
 

 
Er der mon nogen i Blogland, som har erfaring med et skriveprogram a la Windows Live Writer?   Det er bare så irriterende, at det ikke længere virker. Øv.