11 januar 2017

Sofie fik sin pude….

IMG_8745

I sidste uge blev Sofie 3 år. Hun var så glad og trallende i lørdags, da familien var samlet for at fejre hende.

Det søde stitchery fra fra Nørbach Patchwork og passer fint til Sofie. Hun elsker lilla, så farvevalget til puden var hurtigt taget. Begge sider af puden er tæt quiltet på maskine, som jeg ynder at gøre det lige nu.

Storesøster Laura fik også sin egen pude, da hun blev 3 – den hentede Laura fluks frem, da Sofie havde pakket sin pude ud. Jeg håber, Sofie vil hygge med puden og tæppet, som kommer så snart det er færdigt.

IMG_8743

01 januar 2017

1.Januar 2017

IMG_4788

Et blogindlæg på årets første dag ….mon det kunne betyde, at jeg nu kommer i gang med at blogge igen? Måske….jeg har trængt til at trække stikket her for en stund. Men her er en lille opdatering på, at jeg ikke har siddet med hænderne i skødet …og så mangler her alligevel et par fotos af 2 par sokker mere, og et sæt mug rugs mere.

IMG_4533IMG_4611IMG_4627IMG_4687

Der blev bagt en del mere end blot julebag i december og for første gange lavede jeg flødebollekupler. Hyggede mig med at være en del af et testbagepanel for Annemette Voss’ bageskole. Faktisk mangler jeg at bage de sidste to opskrifter, som kom onsdag før jul og onsdag mellem jul og nytår. Kunne ikke få det presset ind i hverdagen. Men jeg skal nok få bagt de sidste kager.

IMG_4465

Min Mrs.Billings er vokset en smule igen. Quilten vil nok være et projekt, som der vil blive arbejdet på i flere år fremad. Det gør ikke spor, Jeg hygger mig med de små fremskridt.

I ønskes alle et godt og sundt 2017.