I går blev dejen lagt til 2 julestollen og her er blevet bagt i dag. Opskriften er en familieopskrift, som fra Angela var så sød at dele med mig i 2007. Siden da har jeg bagt brødene, som jeg synes smager helt forrygende. Angela bager vildt mange hvert år. Mindst 12 – så er der vist til hele familien :-).
Yesterday I started making Christmasbreads. The dough have to rest over night. Angela shared her family recipe with me in 2007 and I have been making this german Christmasbread since then. It tast wonderful. I am “only” making 2 breads. Nothing compared with Angela, who makes at least 12 breads every year :-).
Looks yummy!
SvarSletMmmmmhhh - das sieht aber lecker aus!!
SvarSletIch wünsche Dir noch eine schöne retliche Adventszeit.
Liebe Grüße
Annette
Well done for making your own stollen! It looks great:))
SvarSletEs sieht gut ubd lecker aus! Guten Appetit!
SvarSletLiebe Anne Mette
SvarSletDein Stollen sieht gelungen aus ..und macht mir Appetit.
Herlich stoffige Dinge hast Du wieder fertig bekommen, und schöne Nadeltaschen habt ihr getauscht.
Herzlichst
♥☼♥Barbara♥☼♥
Tusen takk for flotte ord i min blogg....
SvarSletDenne kaka ser aldeles nyyyydelig ut.
Ha en finfin tirsdag.
klemz fra Sissel.
Uh, det ser vel nok lækkert ud !
SvarSletEr det ikke noget med rosiner der
lægges i blød i rom ?
Knus Ingrid
ser lækkert ud...var just på jagt efter opskrift...kunne godt have brugt din!..
SvarSletvender tilbage til din side når der bliver tid igen
lilian