tag:blogger.com,1999:blog-34275232.post8532912011028616233..comments2023-10-26T09:20:33.448+02:00Comments on Anne-Mettes Oaser: Det er snart tid..... bald wird es Zeit.....Anne-Mettes Oaserhttp://www.blogger.com/profile/13448798720791458635noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-34275232.post-63859066950505700942007-07-05T18:34:00.000+02:002007-07-05T18:34:00.000+02:00Ein Stöckchenhab ich für dich, bitte guck in meine...Ein Stöckchen<BR/><BR/>hab ich für dich, bitte guck in meinem Block.<BR/><BR/>Liebe Grüße<BR/><BR/>MichaelaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34275232.post-89559694475572039812007-07-04T22:21:00.000+02:002007-07-04T22:21:00.000+02:00Ryste ribs er tilbehør til f.eks. en kød ret - du ...Ryste ribs er tilbehør til f.eks. en kød ret - du tager ribs og blander noget sukker i og lader det så nærmest stå og passe sig selv til det safter - omrører ganske forsigtigt. Jeg finder et mere nøjagtigt forhold til dig senere. Det smager lækkert og er bare så dansk.<BR/>Knus<BR/>Anne-MetteAnne-Mettes Oaserhttps://www.blogger.com/profile/13448798720791458635noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-34275232.post-53709807409639608082007-07-04T20:51:00.000+02:002007-07-04T20:51:00.000+02:00Jeg har hoestet igaar og har lavet en god portion ...Jeg har hoestet igaar og har lavet en god portion groed. Der er masser af ribs paa buskene, saa jeg maa lige hoere hvad ryste ribs er for noget :-)<BR/>Knus<BR/>AngelikaAngelikas quilts and knitshttps://www.blogger.com/profile/06829738779501925224noreply@blogger.com