17 maj 2015

En broget landhandel

010

Allerede halvvejs gennem maj måned. Tiden flyver af sted. Det bliver ikke til det helt store på håndarbejdsfronten; men af og til får jeg quiltet lidt mere på Design Udfordring 2010 quilten. Så mon ikke at quilten på et tidspunkt bliver færdig.

016017

At drage hjemmefra en hel weekend uden et håndarbejde er HELT utænkeligt for mig. Da jeg skulle en tur til Lüneburger Heide en weekend på familiebesøg med ældstesønnen, Laura og Sofie, skulle mit håndarbejde være nemt og enkelt. Valget faldt på et hæklet håndklæde. Opskriften finder du her.

Jeg har hæklet med nål 3, brug lidt over 100 g bomuldsgarn – et nøgle fra Fakta, som jeg har fået i gave samt en rest økobomuld, da jeg præcis manglede 2½ række.

041

Jeg hygger mig med at strikke en let lækker blød trøje. Trøjen hedder Tropenat og er et Annette Danielsen design. Jeg har valgt at strikke min trøje i garn fra Garnudsalg, nemlig i SilkMohair og Alpaca. Lækkert blødt. Jeg er heldigvis lidt længere end på fotoet. Ryg og forstykker (strikket i et stykke) er opppe ved ærmegabet og jeg er netop startet på begge ærmer på en gang.

5 kommentarer:

Radka sagde ...

I like your block the top picture very much.
xx

Angelikas quilts and knits sagde ...

hej Anne-Mette,
det ser godt ud, det hele. Må vi ikke se mere af quilten ?

knus
Angelika

Frauke sagde ...

liebe Anne Mette,
wie immer wieder wunderschöne Arbeiten von Dir mit ganz persönlicher Note Grüße von Frauke

Birthe M. K. Bjørhovde sagde ...

Quiltearbeidet ditt ser spennende ut. kanskje vi får se mer av prosjektet senere.. Så var det et lekkert håndkle du har heklet. Jeg syns det er så koslig med hekla og strikka håndkler og kluter. Jakken ser også deilig ut, og vakre farger. :-)

Bedstes Patchwork sagde ...

Fine ting du har gang i :0)