09 marts 2011

Kødgryderne

 IMG_9328
Madbøger læser jeg på samme måde, som jeg læser en krimi.
“Rollinger og roulader” var et impuls køb, da jeg så bogen ligge ude i en rodekasse hos boghandleren til en 50’er. Da bogen er kåret, som Danmarks bedste børne- og damilie kogebog i 2010, måtte den da bare med hjem. Det er en sød bog med massere af inspiration og gode ideer, som jeg kan bruge til mit dejlige barnebarn Laura.
Du kan læse mere om Sif’s bøger her.
Stop spild af mad” havde jeg læst en anmeldelse af i lørdags i Politiken. I går havde de bogen i Rema1000, så måtte jeg bare have den. Jeg  hader at smide mad ud og forsøger efter bedste evne at bruge resterne.Bogen indeholder udover en stribe lækre reste-opskrifter en masse gode råd om planlægning af mad, portionsberegning (min svage side, når vi skal have gæster, må jeg nok blankt indrømme) mm., så det er en bog, jeg skal have læst fra side 1 og til slut.
Hva’ med dig?
Du kan læse mere om Stop Spild Af Mad her.
IMG_9329
Foto lånt fra “Stop spild af mad”.
IMG_9330
Foto lånt fra “Stop spild af mad”.
IMG_9331
Foto lånt fra “Rollinger & Roulade”

4 kommentarer:

Bente sagde ...

Hej Anne-Mette. Jeg burde bestemmt også læse bogen, men jeg undgår så vidt mulig at læse kogebøger overhovedet, taget på i vægt bare jeg tænker på mad ☺
kh
Bente

Selina Juul sagde ...

Kære Anne-Mette,

Dejligt at høre at du synes godt om vores reste-kogebog. Vi er også meget stolte af den.

Tak fordi du spreder ordet!


Kærlig hilsen,
Selina Juul
Stop Spild Af Mad

Angelikas quilts and knits sagde ...

den reste-kogebog lyder som en jeg slet ikke kan undvaere :-)
knus
Angelika

Maria sagde ...

Hos os har vi en skuffe i fryseren der hedder "Mormors madskål". Heri kommer alle rester af kød, fisk,fjerkræ, supper, tærter mv. som ikke er store nok vil os 4, men som fuint kan række en dag eller to hos hende. Glæder mig til vi snart skal ses... altså til juni!