Ein Mal im Jahr nehmen wir an einen Gourmet Abend teil. Es war wie den anderen Jahren ein ganz tolles Erlebniss. Ich lasse die Fotos erzählen.
Mit liv med nål, tråd, uld og andre gode ingredienser til afslapning. Mein Leben mit Nadel, Faden, Wolle und anderen guten Zutaten zum Entspannen.
25 oktober 2009
Vildt Gourmetaften
I aftes var vi til årets Vildt Gourmet Aften på Hårlev Kro, hvor Palle og Tina forkælede os på alle lder og kanter med den skønneste mad og vinen stod en sommelier, en ven af Palle, for. Uhm. Alle sanser blev brugt. Menuen starter oppe i venstre hjørner og slutter nede i højre hjørne. Det var helt vidunderlig mad. Vi startede med fasan, så græskarsuppe med stegt duebryst, vildandebryst med brombær- og timianskum (den lille kurv med brombær var lavet af parmesan), vildsvin på flere måder, rådyr "Skovbund" kalder Palle denne anretning, dessert som var en lille lun æbletærte, pæresorbet og 3 chokolademousser. Afslutningen var kaffe med kagefadet.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
2 kommentarer:
Oh das sieht ja lecker aus. Wie gut das ich gerade zu Mittag gegessen habe.
Liebe Grüße
Angelika
Går det verkeleg an å få sånn lekker mat? Dette var til å få vatn i munnen av...
Send en kommentar