15 juli 2013

En ny dille? ….

En ny dille? Jeg ved det ikke, men det er en rar afveksling til den uldne sweater, jeg er ved at strikke til gemalen. Et godt lille fjernsyns strikketøj og køre-bil-strikketøj. Garnet er merciseret bomuld, vist nok fra Aldi. Jeg har fået det af en af pigerne fra strikkegruppen. Opskriften finder du her. Jeg har strikket kluden 10 masker bredere og strikket til garnet ikke rakte længere. ca.25x26cm.

001 (6)

Ich hatte abwechslung nötig. Es solltet was brauchbares und einfaches sein. Solche Spüllappen lassen sich schnell stricken, egal ob beim Fern schauen oder beim Aotofahren. Ich habe vor die Dinger als kleine Handtücher zu benutzen, so dass die Tücher nur ein mal verwendet wird und nur bei einen Person, wenn wir Besuch haben. Also muss ich mehr davon stricken.

3 kommentarer:

Kari sagde ...

Det er altid godt at lave noget småt ind imellem.

STRIKKEMOR(O) sagde ...

Det er koseleg med sånne småprosjekt om sommaren! Er frista til å hive meg på den dilla eg også!

Ingrids strik og patchwork sagde ...

Om det er en " dille", ved jeg ikke , men i al fald er det dejligt med et lille hurtigt projekt af og til.
Mine ender ofte som vaskeklude og med et duftende stykke sæbe som en lille værtindegave. Men den med små gæstehåndklæder i en stabel er en god ide, som jeg også har set hos en af mine veninder. Og der er jo god mulighed for bare at afprøve nogle forskellige mønstre i en overkommelig opgave.
Så måske alligevel det kan blive en "dille" :o)
Knus Ingrid