15 september 2015

Åh, den tid …..

Hvor er hele august måned blevet af? Og vi er allerede godt inde i september …. jeg har skrevet det før. Det er bestemt ikke min mening at droppe bloggen her. Nu kommer der nok lidt i hop og spring og måske ikke i kronologisk orden.

007

I august måned fyldte min niece 18 år og jeg fik lov til at stå for den søde afdeling. Der blev eksperimenteret og leget lidt. Den firkantede kage bestod af en fed chokoladebund. Tung og fyldig i smagen. Ovenpå lå en lækker blåbær mousse. Legen her bestod i at få lavet kanten af chokolade. De to runde kager bestod af hvide bunde, cheesecake fylding og en hindbær mousse.

041

Sidste weekend i august havde vi besøg af gode venner fra Østrig. Lørdag blev blandt andet tilbragt ved Højerup Klit. Et smukt sted, med en stejl lang trappe ned til stranden. Stedet oser af naturens kræfter med den ganle kirke, hvor koret er faldet i vandet. Vi nød alle turen langs stranden. Kaffe og kringle ved traktørstedet var lige, hvad vi havde brug for bagefter.

066

Søndag middag – efter vi havde taget afsked med vores østrigske venner – gik turen til Roskilde til patchworktræf. Hos Helene Juul Design fandt jeg Kirsten fra Australien, som jeg skulle mødes med. Helene og jeg har i en del år kendt Kirsten via 2 quiltegrupper på nettet. Men det var første gang vi mødtes. Fotoet fra venstre : Helene, mig sagde hunde og Kirsten. Dejligt at møde alle “jyde-tøserne” Smiley, der blinker hos Helene.

068

Kirsten og jeg fulgtes rundt på træffet og fik begge soldet lidt. Udover disse skatte bestilte jeg også et taskemønster, som netop lige er ankommet.

7 kommentarer:

Marle sagde ...

Liebe Anne-Mette,
Du hast schöne Tage hinter Dir. Die Torten sehen toll aus und du hast so schöne Stoffe gekauft.
Viele liebe Grüße
Marle

Kari sagde ...

Sikke nogle flotte kager, du har lavet.

GittaS sagde ...

Lecker Kuchen und lecker Stoffe !!!!!
LG
Gitta

Ankes Seesterne sagde ...

Liebe Anne Mette,
hmmmm, lecker die schönen Torten. Die haben ganz bestimmt super geschmeckt. An der Kirche mit dem vorlorenen Chor sind wir im August vorbeigesegelt. Es sieht von See aus sehr gewaltig aus.
Viele Grüße und viel Spaß mit den neuen Stoffen
Anke

Helene Juul sagde ...

Ja, tiden går alt for stærkt!
Det var HYGGELIGT - om end alt for kort - at mødes med dig og Kirsten på Træf. Måske vi engang kunne tage på oplevelse sammen "down under".

Du må til ENHVER tid komme og lege her ... hvis din leg involverer sådanne nogle lækkerier som dem du viser her ;-)

Angelikas quilts and knits sagde ...

hej kære Anne-Mette,
de kager ser særdeles lækker ud :-)
Jeg glæder mig til at se hvad du skal bruge stofferne til !

knus
Angelika

Frauke sagde ...

liebe Anne- Mette, sieht sehr einladend aus die Himbeertorte und auch alles andere
Frauke