01 januar 2017

1.Januar 2017

IMG_4788

Et blogindlæg på årets første dag ….mon det kunne betyde, at jeg nu kommer i gang med at blogge igen? Måske….jeg har trængt til at trække stikket her for en stund. Men her er en lille opdatering på, at jeg ikke har siddet med hænderne i skødet …og så mangler her alligevel et par fotos af 2 par sokker mere, og et sæt mug rugs mere.

IMG_4533IMG_4611IMG_4627IMG_4687

Der blev bagt en del mere end blot julebag i december og for første gange lavede jeg flødebollekupler. Hyggede mig med at være en del af et testbagepanel for Annemette Voss’ bageskole. Faktisk mangler jeg at bage de sidste to opskrifter, som kom onsdag før jul og onsdag mellem jul og nytår. Kunne ikke få det presset ind i hverdagen. Men jeg skal nok få bagt de sidste kager.

IMG_4465

Min Mrs.Billings er vokset en smule igen. Quilten vil nok være et projekt, som der vil blive arbejdet på i flere år fremad. Det gør ikke spor, Jeg hygger mig med de små fremskridt.

I ønskes alle et godt og sundt 2017.

5 kommentarer:

Angelikas quilts and knits sagde ...

Godt nytår, kære veninde :-)
...og velkommen tilbage på bloggen. Jeg glæder mig meget til at der sker lidt mere herinde :-)

knus
Angelika

Elin T. Grov sagde ...

Så hyggeleg med innlegg frå deg igjen! Du verden kor eksklusiv du er uti baking! langtidsprosjektet ditt er berre så nydeleg!

Peg - Happy In Quilting sagde ...

Awesome projects 💖💖💖

Kari sagde ...

Godt nytår.
Ja man må sige at Instegram har overtaget meget fra blokken. Jeg har spændt fulgt dine projekter, specielt dit bagværk og alle de lækre salater, du har vist. Håber vi alle får lidt gang i vores blokke i det nye år.

Helene Juul sagde ...

Det tager sin tid at blogge ... og jeg oplever i allefald ikke nær så meget respons, som når jeg "instagrammer" .... men jeg er enig med de andre i at det er dejligt også at læse og se lidt mere :-)