31 marts 2018

Scandi Bee 2016 quilt

IMG_8256IMG_E8251

Hver måned en ny udfordring. Stor eller lille, som jeg nu lige har lyst til. Mit mål for marts måned var at få syet alle blokkene fra ScandiBee 2016 byttet til de nye blokke. Der skulle syes ekstra blokke og alle blokke blev skåret i et fint system på tværs i strimler og så atter syet sammen til helt nye blokke. Som ekstra mål havde jeg sat mig for at forsøge at få syet disse blokke til en top …. de lykkedes og jeg er rigtig glad for resultatet.

Jeg har brugt en fin vejledning fra Kviltstina til toppen og hendes tæppe var min inspiration, da jeg valgte min blok til ScandiBee 2016 byttet.

IMG_9267IMG_9280

I decided that my goal for One Monthly Goal should be my Scandi Bee blocks. I had to make some extra blocks and then I was to start.

My goal was to get all the new blocks made from all the swap blocks, which ment I had to crosscut all the blocks and make new blocks from the strips.As an extra goal I wrote, I would be most happy, if I also managed to sew all those blocks together to the a quilt top …and I did it!

4 kommentarer:

Gudrun sagde ...

Superläckert!!!
Ha en fortsatt GLAD PÅSK!!

Angelikas quilts and knits sagde ...

kære Anne-Mette,
det er sørme godt at du fik gjort noget ved de blokke :-) Det bliver en rigtig flot quilt ! Skal den quiltes i hånden eller på maskine ?

knus og god påske

Angelika

Patty sagde ...

Such a pretty quilt! Thanks for linking up with Elm Street Quilts One Monthly Goal and congrats on your finish.

June D sagde ...

Nice work! Looking forward to seeing when it's quilted too.