27 juni 2018

Det var så juni …..

IMG_8766IMG_8782

I vores ferie slut april var vi et par dage på det skønne Hjerting Badehotel og naturligvis var vi en tur i Esbjerg. Jeg var på besøg i Flittiglise – jeg har tidligere handlet i deres butik i Vejers Strand – og med hjem kom opskrift og garn fra Sandnes Garn til denne lille sommerbluse. Strikket i dejligt blandingsgarn af bomuld, viskose og hør.

IMG_E8798IMG_E8806

Juni måneds mål i udfordingen One Montly Goal 2018 er nået. Hexagonpuden er færdig og har allerede sin plads i stuen og jeg er kommet et lille stykke videre med borten til Mrs.Billings. Sommer månederne er ikke de måneder, hvor jeg får syet allermest og alligevel kunne jeg ikke forestille mig en sommer uden et håndarbejde.

I reached my goal for the month of June – to finish the hexagon pillow and to get a little further with the border on my MrsBillings. The summertime isn’t a time, where I sit a lot and sew, I prefer to be outside, when the weather allows it and so far this year has given us so many days and evenings, where we could sit outside.

4 kommentarer:

Frédérique sagde ...

Beautiful knitted top, and I love this hexie cushion! Congrats on your finish!

Angelikas quilts and knits sagde ...

kære Anne-Mette,
dejligt at du kom i mål :-) Blusen er så flot og det er puden også.

knus
Angelika

Patty sagde ...

Your pillow is beautiful! Thanks for linking up with Elm Street Quilts One Monthly Goal and congrats on your finish!

Elin T. Grov sagde ...

Først må eg få gratulere med overstått fødselsdag! Håpar du hadde ein fin dag! Eg likar veldig godt den puta du har sydd. Og Mrs. Billings kjem til å bli alldeles nydeleg!