05 marts 2008

Garntrissequilten

I slutningen af denne måned er det præcis 1 år siden, at min veninde Helene åbnede døren til sin butik. I den anledning har jeg sammen med Alice - Helenes mor - og Wenche - Helenes samarbejdspartner - syet dette vægophæng. Ideen begyndte at spire, da Alice og jeg så en lignende quilt på udstilling. Vel hjemme igen gik jeg i gang i EQ, da ideen kom med at inddrage Wenche, som laver sådanne søde "broderusk" - naive broderier. Wenche var med på ideen med det samme og har lavet navnebrodeiet, som jeg så har broderet. Alice og jeg mødtes en dag, officielt holdt vi en sy-sammen-dag, men vi planlagde ophænget ned til næsten hver enkelt del og syningen var i gang, da vi sagde farvel til hinanden.
Da jeg skulle sætte label på bagsiden, fandt jeg den sjove label med de tre høns og synes, den er vel ok til at symboliserer os 3 tøser, som i fællesskab har fået lavet dette ophæng.
Jeg sluttede af med at håndquilte ophænget og efter en del forskellige stoffer, blev kanten et skønt mørkt stykke stof.....behøver jeg mon at skrive, at Alice og jeg næsten kun har anvendt stoffer indkøbt hos Helene og at de er repros?


Dieser kleiner Quilt habe ich für meine Freundin Helene gemeinsam mit Helene's Mutter - Alice - und Helene's Freundin - Wenche - genäht. Helene hat hier in März letztes Jahr ihr Patchworkladen aufgemacht. Der Quilt wurdet mit fast lauter Stoffe aus dem Laden Helenes genäht. Wenche hat das Stitchery Stück gezeichnet und ich gestickt, Alice und ich habe die Blöcke genäht und ich habe mitder Hand gequiltet.
Wir haben nur repros Stoffe verwendet.I have made this small quilt together with Alice - Helene's mother - and Wenche - Helene's friend - to celebrate that Helene at the end of this month has 1 year birthday in her Quiltshop. We have ofcourse made the quilt using almost only fabrics from the shop.
All fabrics are repros.


Quilt størrelse/Grösse/size : 43 cm x 57,5 cm

3 kommentarer:

Fríða sagde ...

Hvor er det flot!!! og sikke en dejlig idé, det bliver hun super-glad for.
kh.fra Island
Frida

tinaquilt sagde ...

Der ist wunderschön geworden, den hat Helene sich auch verdient.
Lieben Gruß
Martina

Angelika sagde ...

Jeg kunne nemt fristes til at aabne en butik, hvis det udloeser saadanne gaver ;-))
Den er smadderflot !
Knus
Angelika