08 december 2010

Julestollen – Weinhachtsstollen - Christmasbread

Gestern war es so weit – ich habe den Teig für 2 Stollen gemacht und heute gebacken. Das Rezept war Angela so lieb in 2007 und hat es mir geschickt – ein Familierezept – und seitdem gibt es hier bei uns auch dieser schmackhafter Stollen. So grosse Mengen wie Angela backe ich aber nicht :-).IMG_8960
I går blev dejen lagt til 2 julestollen og her er blevet bagt i dag. Opskriften er en familieopskrift, som  fra Angela  var så sød at dele med mig i 2007. Siden da har jeg bagt brødene, som jeg synes smager helt forrygende. Angela bager vildt mange hvert år. Mindst 12 – så er der vist til hele familien :-).
IMG_8961
Yesterday I started making Christmasbreads. The dough have to rest over night. Angela shared her family recipe with me in 2007 and I have been making this german Christmasbread since then. It tast wonderful. I am “only” making 2 breads. Nothing compared with Angela, who makes at least 12 breads every year :-).

8 kommentarer:

Cheryl sagde ...

Looks yummy!

Annette sagde ...

Mmmmmhhh - das sieht aber lecker aus!!
Ich wünsche Dir noch eine schöne retliche Adventszeit.
Liebe Grüße
Annette

Radka sagde ...

Well done for making your own stollen! It looks great:))

framboise60 sagde ...

Es sieht gut ubd lecker aus! Guten Appetit!

Lapplisor sagde ...

Liebe Anne Mette
Dein Stollen sieht gelungen aus ..und macht mir Appetit.
Herlich stoffige Dinge hast Du wieder fertig bekommen, und schöne Nadeltaschen habt ihr getauscht.
Herzlichst
♥☼♥Barbara♥☼♥

Sissel`s syglede sagde ...

Tusen takk for flotte ord i min blogg....
Denne kaka ser aldeles nyyyydelig ut.
Ha en finfin tirsdag.
klemz fra Sissel.

Ingrids strik og patchwork sagde ...

Uh, det ser vel nok lækkert ud !
Er det ikke noget med rosiner der
lægges i blød i rom ?

Knus Ingrid

Anonym sagde ...

ser lækkert ud...var just på jagt efter opskrift...kunne godt have brugt din!..
vender tilbage til din side når der bliver tid igen
lilian