Uhm...i går måtte jeg lave endnu en portion af disse skønne karameller. Blot med den ændring at jeg brugte en kombination af sukker - 100 g rørsukker og 50 g muscovadosukker, satm tilsatte 2 spiseskefulde cacao (det har jeg set i en blog og jeg kan ikke lige huske hos hvem og ej heller lige finde det pågældende indlæg.) Det er kræs, siger jeg jer. Og er samtidig et overskueligt projekt. Selve karamelkogningen tager måske samlet 25 minutter fra du hiver gryden ud af skabet og til de kan sætte til afkøling. Det, som tager tid, er at overtrække dem med chokolade; men det er hele arbejdet værd. Karamellerne er bløde og lækre. Når du overtrækker dem, hænger de ikke så nemt sammen, som min første portio gjorde - her blev kun nogle stykker overtrukket med en rest chokolade, som skulle bruges.
PS - den kondenserede mælk kan du købe i indvandrebutikker eller i Super Best (ikke alle har det).
Gestern habe ich Schokolade Karamellen gekocht. Uhm, ich sage euch - die sind sooo lecker. Das Rezept habe ich hier gefunden. Das Kochen geht schnell. Was am meisten Zeit nimmt, ist das Überziehen mit Schokolade, aber die Arbeit lohnt sich.
I have been making pieces of Toffee. The second time this December. It doesn't take a long time to make. What takes time, is the covering with chocolate. But it is worth it!
1 kommentar:
Oh, die sehen aber sehr lecker aus !!!!!
lG Lisabeht
Send en kommentar