07 juni 2017

Havfarverne ….

IMG_5567IMG_5801 (2)

Havfarverne hører også til mine ynglingsfarver. Og for tiden er jeg rigtig vild med dem og kan ikke få nok.

Bundterne på højre foto måtte jeg eje, da jeg besøgte Butik Knudegarn i Lønstrup i slut april. Garnet er plantefarvet og meget smukkere end på fotoet. Garnet er spundet af ulden fra de økologiske får, som går på de fredede arealer ude ved Rubjerg Knude – fårene havde jeg kikket på dagen før mit indkøb. Med hjem kom ligeledes en opskrift fra Hyggestrik, som garnet skal bruges til.

Nøglerne til venstre er indkøbt hos Rasmilla for ganske kort tid siden, faktisk i forrige uge og skal blive til en Dip Dye Sweater designet af Camilla Vad. Den er kommet på pinden, men kun i sin spæde start..

IMG_5941

Min Mrs.Billings arbejder jeg på on-off. Lige nu er off igen. Men den varer nok ikke længe, før jeg igen nusser med de mange dele til omgang nr.10. Alt stof er skåret til denne omgang, alle papper er klippet ud og de fire hjørner hænger færdige på min designvæg. Så det er bare at sætte i gang igen. Der skal limes en masse stoffer på pap og det vil være et fint projekt at sidde med ude i haven.

IMG_5943

Hæklenålen har været i gang henover pinsen. Der er hæklet 2 mundservietter for en kollega, som er i gang med et større projekt til en rund fødselsdag. Nu skal hun selv lave 2 mindre.

IMG_5946

Mine drenge Winking smile på henholdsvis 25 og 34 har været ude at rejse med deres kæreste/kone. Begge kom hjem med fingerbøl fra de to destinationer til mig og min samling.

5 kommentarer:

Angelikas quilts and knits sagde ...

kære Anne-Mette,
det er noget vildt lækkert garn du har købt og Mrs. Billings bliver en dejlig quilt :-) Dejligt at dine drenge huskede at købe fingerbøl til dig :-)

knus
Angelika

Gudrun sagde ...

Underbara garner och vilka underbara färger.Fina presenter du fått,originella!
kram Gudrun

GittaS sagde ...

Das sind wunderbare Farben,tolle Wolle!
LG
Gitta

Kisser sagde ...

Og jeg har et med hjem til dig fra Lloret de Mar :-)

Elin T. Grov sagde ...

Så nydeleg garn! Gleder meg til å sjå fortsettelsen på Mrs Billing! Eg driv for det meste med kvisting av topper som eg har hatt liggende, men kan avsløre at eg har
EPP nokon søte blå roser til Hollandsk blå..... mitt neste langtidsprosjekt! Cluet er å ha ting ferdig preppet, slik at det er lettvint å ta til. Eg veit at du var med og broderte på dette prosjektet.