28 juli 2018

En søndag gik vi i gang…

IMG_8841IMG_8842

Eli og jeg har længe villet sy Catch All Caddy tasken. Mønster samt beslag har ligget og bare ventet på, at vi fik sat en dag. Så en søndag i juli gik vi i gang. Ingen af os havde på forhånd troet, at vi skulle bruge så lang tid på at stryge, regne, tjekke og så tjekke igen, inden vi skar de mange dele til caddy’en. Symaskinerne var sat op ved siden af hinanden i syværelset … ja ja, der stod de fint. Vi fik ikke syet et eneste sting. Vi brugte omkring 4,5 time på at skære delene samt sætte mærker på hver enkelt.

Jeg havde også lige den udfordring, at jeg ikke havde nok i 3 enkelte stoffer, men tog mindre stumper fra lagret, som vi synes passer fint til mit hovedstof – stoffet med de kulørte målebånd. Det bliver en sjov og spændende udfordring at komme videre med caddy’en i løbet af august.

IMG_8866OMG 2018 logo 200px

For a very long time I and my friend Eli wanted to sew the Catch All Caddy bag. Finally we have started and spent much time cutting fabrics. This will not be a project that I will finish in a day or two. But it is going to be my One Monthly Goal 2018 for the month of August ….not to finish the bag, but to get on with the project.

1 kommentar:

Angelikas quilts and knits sagde ...

kære Anne-Mette,
når alt er skåret til, er det værste overstået :-) I bliver glade for dem !

knus
Angelika