26 juni 2007

Kanelkage

I går skulle Malthe i anledning af hans fødselsdag ha' kage med på arbejde. Søndag aften blev kanelkagen hurtigt rørt sammen. Har du lyst til at prøve?

400g sukker
125 g smeltet smør/margarine
1/2 liter kærnemælk
400 g mel
2 tskf. natron
4 tskf. kanel.

Blandes i rækkefølge - og ja, det er rigtig....der skal ikke æg i kagen.
Hældes i en smurt bageform; jeg bruger en form på ca. 25 x 35 cm.
Bages ved 200 grader midt i ovnen i 25-35 minutter.

Glasur - enten dækker du kagen straks, når den er taget ud af ovnen, med mørk pålægschokolade, som du smører ud, når stykkerne er smeltet. Eller du blander en glasur af 150 g flormelis, 3 spskf. kakao og vand, som du smører på. når kagen er afkølet helt.

Kagen holder sig frisk længe.

Ingen kommentarer: