Ryste ribs, ribsgele, ribskage......
Bald wird es Zeit die rote Johannisbeer zu pflücken. Dieses Jahr sind viele Beeren da. Ich glaube, es kommt, weil Jassu oft im Garten herumlaüft und drauf achtet, dass hier keiner reinkommt ;-)).
Ich bin schon am überlegen was ich damit machen soll.....
3 kommentarer:
Jeg har hoestet igaar og har lavet en god portion groed. Der er masser af ribs paa buskene, saa jeg maa lige hoere hvad ryste ribs er for noget :-)
Knus
Angelika
Ryste ribs er tilbehør til f.eks. en kød ret - du tager ribs og blander noget sukker i og lader det så nærmest stå og passe sig selv til det safter - omrører ganske forsigtigt. Jeg finder et mere nøjagtigt forhold til dig senere. Det smager lækkert og er bare så dansk.
Knus
Anne-Mette
Ein Stöckchen
hab ich für dich, bitte guck in meinem Block.
Liebe Grüße
Michaela
Send en kommentar