06 september 2007

FiskedagDet var fiskedag og dermed også festdag i går. Vi har aldrig været de store fiskespisere...i lange perioder kom der slet ikke fisk på bordet, hvis man da lige ser bort fra tun og makrel på dåse ;-)

I begyndelsen af 2004 stiftede vi bekendtskab med Skagenfood og har siden da fået leveret fisk fast 1 gang hver anden uge. Til at starte med var det noget af et eksperiment, men det har ændret sig til, at det er en dag, vi alle 3 glæder os til. En festdag....eller som Malthe og Lars ofte siger "det er som at gå på restaurant"....Ofte skal der en sjat vin i sovsen og vi får et glas til maden. Og da retterne ikke kun er en fryd for ganen, men så sandelig også for øjet, så føles det som en festdag.

I går stod den på laksefarseret ising med purløg sovs samt en saute af spinat, løg og tomat. Opskriften finder du her. Du kan i øvrigt finde rigtig mange lækre opskrifter på Skagenfoods hjemmeside......og nej, jeg får ikke noget for reklamen ;-))

Nachträglich am 7/9 geschrieben:

Ich habe schon ein paar Kommentare zu diesem Beitrag gekriegt. Es ist nicht Hering, sondern Kliesche/Limande mit Lachs. Mit Salz und Pfeffer bestreuen und ein Schuss Weisswein im feuerfesten Form und dann zugedeckt bei 200 Grad garen - dauert 10-15 Minuten. Die Brühe vom Fisch aufkochen lassen, etwas Sahne dazugeben und mit Salz und Pfeffer abschmecken. Vor dem servieren viel Schnitlauch unterrühren. Das schmeckt und lässt sich schnell vorbereiten.

2 kommentarer:

Eles Kleine Wunderwelt sagde ...

Liebe Anne-Mette,
oh wie gemein, solch verf�hrerische Bilder ins Internet zu stellen! Gut, dass ich schon gegessen habe, mir l�uft dabei schon wieder das Wasser im Munde zusammen!
Einen sch�nen Abend
w�nscht Gabriele

Nadelfee sagde ...

Mir geht es wie Gabriele, LECKER !
Die Idee Hering mit Lachs finde ich gewagt sieht aber super lecker aus.
LG
Sonja-Maria