06 maj 2007

Drivhus tid - Treibhaus Zeit


Gestern habe ich die letzten Gartenmöbeln aus dem Treibhaus rausgenommen. Alle haben sie Pflegeöle bekommen und sehen fast wie neu aus. Heute kann ich mich dann mit guten Gewissen und Nadeln und Wolle oder Nadeln und Stoff hinsetzten und das schöne Wetter geniessen.
Im Treibhaus steht nur eine Rosmarin, die schon eine Zeit blüht; ich traue mich noch nicht Tomaten und Gurken herein zu stellen. Die Nächte sind zum Teil noch recht kalt.I går fik jeg taget de sidste havemøbler ud af drivhuset og de fik en omgang pljende olie. Nu ser de næsten ud som nye. I dag kan jeg med god samvittighed samt med nål og stof eller garn og pinde sætte mig og nyde de gode vejr.
I drivhuset står der en enkelt rosmarin, som har blomstret et stykke tid. Jeg vover endnu ikke at sætte tomater og agurker ud - agurkerne må nok vente en gd måneds tid endnu.

2 kommentarer:

Onlyangelika sagde ...

Jeg har en tomatplante staaende paa terrassen - den har staaet der i halvanden uge uden tag eller saerlig pleje, og den foerste af forhaabentlig mange tomater igang med at vokse sig stor :-)
Jeg har jo ikke drivhus, saa enten klarer planterne sig eller ej ;-))
Knus
Angelika

Kristine sagde ...

Jeg er igang med at sammensætte min bestillingsliste på tomater og chiliplanter, som kan vokse på friland hele sommeren. Det er hos et tomat- og chiligartneri, hvor jeg i nogle år har købt både tomat- og chiliplanter.
Man køber chiliplanter som er klar til at gro udendørs - vælger styrke på chiliplanterne- vi plejer at have de mildeste, som vel nærmest er som snackpebre, men planterne er fantastisk dekorative. Der er også rigtig mange forskellige tomatplanter.
Hvis du er blevet inspireret - så kig på http://www.gartneri-toftegaard.dk/
mvh
Kristine, Salten