3/4 kg rabarber, skåret i små stykker
120 g sukker
1 spsk. kartoffelmel - jeg bruger ofte Tørsleffs pulver til rabarbergrød
Dej:
60 g mel
125 ge kokosmel
85 g sukker
125 g smør
Læg rabarberstykkerne i et ovnfast fad - du behøver ikke at smørre det - 20 x30 cm eller et tærtefad med diameter 26 cm. Bland sukker og kartoffelmel og fordel det over rabarberne.
Hæld alle ingredienser til låget i en røreskål, sæt skålen i vasken og tænd ved lav hastighed. Bland til du har en grynet masse. Fordel dejen over rabarberne.
Sæt fadet i en kold ovn på anden nederste ribbe og tænd ovnen på 200 grader eller 180 grader varmluft. Lad kagen stå i ovnen i alt 50 minutter. Sluk ovnen efter 40 minutter, så de sidste 10 minutter er på eftervarme.
Serveres lunken med koldt flødeskum til.
Velbekommen :-)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar