28 maj 2007

Opskriften.

Rabarbertærte

3/4 kg rabarber, skåret i små stykker

120 g sukker

1 spsk. kartoffelmel - jeg bruger ofte Tørsleffs pulver til rabarbergrød

Dej:

60 g mel

125 ge kokosmel

85 g sukker

125 g smør

Læg rabarberstykkerne i et ovnfast fad - du behøver ikke at smørre det - 20 x30 cm eller et tærtefad med diameter 26 cm. Bland sukker og kartoffelmel og fordel det over rabarberne.

Hæld alle ingredienser til låget i en røreskål, sæt skålen i vasken og tænd ved lav hastighed. Bland til du har en grynet masse. Fordel dejen over rabarberne.

Sæt fadet i en kold ovn på anden nederste ribbe og tænd ovnen på 200 grader eller 180 grader varmluft. Lad kagen stå i ovnen i alt 50 minutter. Sluk ovnen efter 40 minutter, så de sidste 10 minutter er på eftervarme.

Serveres lunken med koldt flødeskum til.

Velbekommen :-)


Ingen kommentarer: