30 august 2007

CiabatasJeg har netop bagt disse to brød - jeg startede i aftes med at lave en fordej og har som udgangspunkt fulgt en opskrift på Ciabata brød fra Camilla Plums bog om brød.....men jeg har taget af mel, hvad jeg havde lyst til og har fået tømt et par smårester. Nu ligger brødene varme og velduftende i køkkenet og jeg har rigtig meget lyst til en skive sammen med et krus kaffe med mælk i...uhm.

I formiddags har jeg hentet en stor pose fuld af æbler hos Vibeke og Michael fra deres have. Mon ikke jeg skulle forkæle gemalen lidt med en æbletærte til teen i aften?

Gerade habe ich die beiden Laibe aus dem Rohr genommen. Angefangen habe ich die beiden schon Gestern Abend, wo ich einen Vorteig gemacht habe.

Am Vormittag war ich bei meiner Freundin Vibeke und habe eine grosse Tüte voll Apfeln geholt. Bin am überlegen, ob ich Lars heute abend mit einen Pie verwöhnen soll?

4 kommentarer:

Nadelfee sagde ...

mmmmmmhhhhh sieht das einladend aus ;o)) Ein Pie habe ich noch nie gemacht. Hast Du ein Rezept?

Mona sagde ...

Hvor ser de altså lækkere ud,de brød;-) Det med madplan er en rigtig god ide,det har jeg også ofte tænkt på,det er bare ikke blevet til noget endnu;-)

Enaj sagde ...

Uhmm de ser nu go´e ud. Og æbletærte er nu heller ik så ringe endda.
Kh Jane

Angelika sagde ...

Maa jeg be´ om en skive eller to ? ;-)) Jeg har bagt knaekbroedet efter opskriften fra bogen igaar - men med anis, i stedet for kommen. Det kan helt klart anbefales !