I går blev jeg enig med mig selv om, at det måtte være på tide at få lavet mine to kryddersalteblandinger færdige.
Blandingerne blev banket ud - ja, det var blevet en fast masse, som jeg bankede ud med en kniv - og fordelt på bageplader dækket med bagepapir. Derefter røg pladerne i ovnen på 75 grader varmluft og jeg rørte i blandingerne undervejs i tørringsprocessen.
Tilslut en tur i foodprocesseren og så ellers på glas og naturligvis blev der produceret små etiketter Universal Kryddersalt og Kryddersalt Italian Style.
Gestern habe ich mir entschlossen die beiden Kräutersalz Mischungen fertig zu machen. Es war nicht einfach die Mischungen aus den Gläser zu kriegen, aber mit Geduld und ein Messer. Die Mischungen auf Backpapier verteilen und dann ab im Ofen und bei 75 Grad trocknen lassen. Unterwegs umrühren. Zum Schluss etwas vermahlen und dann auf Gläser füllen.
Do you remember? I started making season salt in the summer and yestersday I decided to finish it. It took a little time to get the salt out of the glasses, but the rest was easy. It took about 1 hour to dry the salt and then of in the kitchenmachine for a short time.
Now I have several glasses in the cupboard - just waiting for me to use them.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar