I dag har jeg bagt to herlige brød med et blanding af ølandshvede og almindelig hvede samt surdej. Det var nu ikke helt uden hindringer, det med surdejen.
Jeg havde sat en surdej over, som jeg har passet og plejet, omrørt og snakket med - helt efter bogen. og de fleste dage endda med orøring både morgen og aften. Men nej, hvad var takken? De første dage, så det ellers så lovende ud. Surdejen skummede let og duftede rigtig godt. Men det holdt ikke tiden ud og jeg endte med at hælde den ud, skolde skålen og sætte en ny surdej over. Denne gang lavede jeg et miks af Claus Meyers, Camilla Plums og min egen måde at lave surdej på, så det nærmede sig surdejen i Meyers brødbog.
10 kommentarer:
Det ser altså også lækkert ud !
Dit brød ser bare lækkert ud - tænderne løber allerede i vand!
Og jeg kan godt forstå hvis du ikke husker mig - jeg hedder Annelise og var bare på HAV 11 måneder som en del af min uddannelse.... Hjælper det?
Det ser laekkert ud :-)
Knus
Angelika
Das sieht soooo lecker aus!!
Vad gott det brödet ser ut. Roligt att du vill vara med i min utlottning.
Här har vi så kallt -28 att jag funderar på att kunna gå i ide. Tycker inte om kylan. Snön däremot går bra.
Kram Birgitta
Det er lige så tænderne løber i vand!
Jeg er farmaceut og var hos dere i 1985/1986 - det føles som om det er vældig længe siden. Jeg var sammen med en som hed Mette. Håper det kan hjælpe lidt - ellers må jeg næsten bare sende et billede :o)
Hi Anne-Mette....I received your comment about the OPAM challenge....have added you to the list but I did not receive the email could you please send me your email address...
thanks a lot Peg
Mmmmh, laekkert! Saadan et broed bagt med surdej er noget dejligt, saerligt naar det er lunt. Jeg elsker ogsaa at bage broed, hvad der i oejeblikket paa grund af den kulde, ogsaa varmer huset. ;-)))
Hilsen Amelie
Brødet ditt ser helt fantastisk godt ut, Anne-Mette. Håper forkjølelsen er å retur:) Klem, Una
Send en kommentar